Начало > Събития

Трета годишна награда за есе върху медийна/кино тема от Източна Европа

05/03/2017

Научната група за Централна, Източна и Южна Европа към Международното бщество за медийни и кино изследвания (SCMS) обявява третата си годишна награда за есе по медийна и/или кино тема върху Източна Европа. Участниците ще бъдат оценявани от експерти на организацията, а победителят ще бъде обявен на предстоящата среща на Обществото в Чикаго.

Наградата е на стойност $500.

Кой може да участва:


Авторско есе по медийна тема от Източна Европа, публикувано в рамките на календарната 2016 в списание или като глава от сборник (отделни глави от монографии не са подходящи). Размерът на текста трябва да е между 6,000 и 9,000 думи (като горната граница е 10,000 думи с включени бележки, библиография и пр.).
Essays must be published in English.

Авторите не е нужно да се членове на Обществото.

Как да участвате:


Участниците трябва да са анонимни. Имената на автора, заглавието на есето, дати и място на публикуване, както и академичната позиция могат да бъдат включени в отделен файл.  Есето трябва да е в отделен файл и в него не трябва да се съдържат никакви индикации за автора. Двата документа могат да се изпратят до Evan Torner ([email protected]) и Ana Grgic ([email protected]).

Краен срок: 5 март 2017 г.

Към новина: 22/02/2017 Трета годишна награда за есе върху медийна/кино тема от Източна Европа


2006 (cc) Creative Commons License. A project of the Centre for Advanced Study, financed by Bulgarian Ministry of Science and Education.
Created by Netage.bg.