Начало > Събития

Покана за участие в интердисциплинарна конференция "Излишното"

20/10/2017

КУЛТУРНИЯТ ЦЕНТЪР НА СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ ОБЯВЯВА
 
CALL FOR PAPERS

за седмата от серията интердисциплинарни конференции, посветени на културна история на съвременността. Темата на конференцията е

ИЗЛИШНОТО
 
 
Конференцията е отворена за млади и утвърдени учени от Софийския университет и извън него, както и за работещи в областта на културата и изкуствата. Приветстват се общи теми по поставените въпроси, както и анализи и представяния на конкретни социални казуси, специфични научни хипотези, процеси във философията, науката и изкуствата, художествени проекти и произведения.
 
Конференцията ще започне на 6 декември 2017 г. със сесия в Софийския университет и ще продължи на 7, 8 и 9 декември в хотел „Център“, курортно селище Априлци (близо до Троян). Официални езици са български и английски.
 
Краен срок за кандидатстване: 20 октомври 2017
 
Предложенията за участие, включващи заглавие на доклада, резюме от 300 думи и кратка библиография, да се изпращат в електронен вид на адрес:

Разноските на участниците от Софийския университет (транспорт, храна и нощувки) се поемат от организаторите. Външните участници сами осигуряват своите командировки.

Към новина: 21/09/2017 Покана за участие в интердисциплинарна конференция "Излишното"


2006 (cc) Creative Commons License. A project of the Centre for Advanced Study, financed by Bulgarian Ministry of Science and Education.
Created by Netage.bg.