Начало > Събития

Краен срок: Покана за публикации в "СЛОВО"

14/03/2009

Научно списание за Руски, Евразийски и Източно-европейски изследвания, издавано от магистри и докторанти на School of Slavonic and East European Studies.

ПОКАНА ЗА ПУБЛИКАЦИИ
брой 21.2 (есен 2009)
Краен срок: 14-ти март 2009 г.
Език: английски

Очакват се ваши предложения за научни статии, рецензии на книги, филми и статии от всякак научни дисциплини, свързани с тематиката на списанието.

Предложенията могат да се изпращат на редакторския съвет като приложения на имейл до или на CD в Microsoft Word формат. Всички научни статии трябва да включват 100-200 думи резюме и да се придържат към MHRA формата за статии (подробности за стандарта може да видите на страницата на MHRA).

Всички ръкописи подлежат на рецензиране. Предложените материали не бива да бъдат предлагани или обсъждани за публикация в друго издание. Редакторите си запазват правото да наложат необходимите с оглед броя на списанието промени. Копие на статията ще бъде осигурено на автора. Носители или ръкописи не се връщат. Максималният брой думи на статия е 6,000 – 8,000 (с включени бележки) и 700 думи за рецензия.

Крайният срок за подаване на предложения за този брой е 14ти март 2009 г.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да пишете до редакторите на списанието на .

Повече информация за списанието може да намерите на:
http://www.ssees.ucl.ac.uk/slovo.htm

Към новина: 04/02/2009 Покана за публикации в "СЛОВО"


2006 (cc) Creative Commons License. A project of the Centre for Advanced Study, financed by Bulgarian Ministry of Science and Education.
Created by Netage.bg.