Начало > Новини

Централно-европейският университет обявява конкурс за преподавател

ЦАИ 04/07/2007

Централно-европейският университет обявява конкурс за преподавател професор или доцент в Обединената катедра по Социология и Социална антропология.

Централно-европейският университет (www.ceu.hu) е висше-образователна и изследователска институция, специализирана в социалните науки. Акредитиран е според законодателството на Унгария и САЩ. CEU предлага магистърски и докторски програми, обучава около 1000 студента от над 60 различни държави. Преподавателският състав е от около 100 преподаватели от 30 различни страни. Обучението се извършва на английски език.

Кандидатите за позицията трябва да са динамични, международно признати учени, публикации и опит в преподаването на социология и социална антропология. Трябва да имат интердисциплинарна нагласа...

Ще бъде сключен четири годишен договор с възможност за продължение. Преподавателското натоварване е измеримо с 12 кредита (1 кредит се равнява на 12 часа преподаване) на година. В добавка се изисква ръководство и оценка на магистърски и докторски дисертации.

Допълнителна информация за обявата може да видите в английската версия на новината.


2006 (cc) Creative Commons License. A project of the Centre for Advanced Study, financed by Bulgarian Ministry of Science and Education.
Created by Netage.bg.