Начало > Новини

"Млад икономист" 2011 г.

ЦАИ 17/02/2011

Конкурс на тема:

„ЗАСТРАХОВАТЕЛНАТА ЗАЩИТА И СОЦИАЛНАТА СИГУРНОСТ В УСЛОВИЯТА НА ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА”

Краен срок за кандидатстване: 20 април 2011 г.

В конкурса могат да участват индивидуално или в колектив икономисти до 35-годишна възраст, които се занимават с дейности в областта на науката, образованието, практиката и управлението, както и асистенти, докторанти и студенти по икономически специалности. Докладите ще бъдат оценявани от двама рецензенти, всеки от които ще даде своята оценка на работата по пет критерия: съдържателност, научен подход, оригиналност, стил/изложение, практическа приложимост.

Класираните на първо, второ и трето място ще получат почетни грамоти и парични награди в размер съответно на 700 лв., 450 лв. и 250 лв.

Разработките трябва да са не по-дълги от 10 стандартни страници, Times New Roman, шрифт 14. Те трябва да бъдат изпратени на адрес: София 1000, ул.”Г.С.Раковски” No108, Съюз на икономистите в България, За конкурса „Млад икономист-2011г.”

Наградите ще бъдат раздадени на специална церемония по случай деня на икономиста 11 юни. За повече информация натиснете тук.


2006 (cc) Creative Commons License. A project of the Centre for Advanced Study, financed by Bulgarian Ministry of Science and Education.
Created by Netage.bg.