Начало > Помощ > Вход и управление

Вход и управление

Може да влезете във Вашия профил чрез бутона Вход в горния десен ъгъл на страницата. Трябва да въведете вашето потребителско име (имейл) и парола. Ако сте я забравили, може да ползвате системата за възстановяване на паролата.

Добавяне на публикация

Чрез тази функция може да публикувате своя статия, непубликувано изследване, доклад, коментар и пр. текстове, свързани с Вашата изследователска работа.

Публикацията може да бъде със статут:

    (1) общодостъпна - заглавие, автор и кратко резюме са видими от всички потребители на портала, но пълният текст може да се сваля директно единствено от регистрирани и одобрени потребители. Анонимните потребители могат да изпратят запитване до автора с молба да им изпратят пълния текст по имейл. Информацията за направените запитвания е налична в личния профил на всеки регистриран потребител.;
    (2) с контролиран достъп - заглавие, автор и кратко резюме са видими от всички потребители на портала, но свалянето на пълния текст е възможно само за регистрирани и одобрени потребители след изричното разрешение на автора на текста. Информацията за направените запитвания е налична в личния профил на всеки регистриран потребител.;
    (3) чернова - заглавие, автор и кратко резюме са видими само за собственика им.

   

Моля, посочете и езика, на който е публикацията. Основните езици на портала са български и английски, но може да публикувате текстове и на други чужди езици.

В полето “ключови думи” може да въведете някои детайли относно съдържанието на текста Ви. Чрез тях потребителите могат да намират вашия текст, както и други, съдържащи думите.

В Заглавие, Автор(и) и Накратко попълвате общата информация за публикацията. Тя ще бъде видима от всички потребители на портала. Заглавието е задължително.

След въвеждането на всички данни натиснете .

Профил

Чрез тази поддиректория може да редактирате данни от вашия профил. За улеснение те са разделени на Персонални, Академични и Библиография. В Библиографията може да добавяте ваши книги, статии и участия в конференции. Към Библиографската информация имате възможност да прикачите целия текст на публикацията, ако вече сте я качили в “Твоите публикации”. В падащо меню ще се появи заглавието на вече качената публикация.

Твоите публикации

Тук е списъкът на всички качени от Вас публикации със статут общодостъпен и с контролиран достъп.

Чернови

Тук за улеснение са отделени всички публикации от частен характер, достъпни само за Вас.

Списък с оторизациите

Тук може да видите и управлявате всички направени досега и всички нови запитвания за достъп до Вашите публикации.

Към основната страница на Вашия профил може да се връщате чрез бутона “Управление” в горния десен ъгъл на страницата.

За да излезете от Вашия профил изберете “Изход” горе в десния ъгъл на страницата.


2006 (cc) Creative Commons License. A project of the Centre for Advanced Study, financed by Bulgarian Ministry of Science and Education.
Created by Netage.bg.