Начало > Събития

Лятна школа за докторанти, пост-докторанти и млади преподаватели "Законодателството, съдът и улицата"

22/03/2020

Краен срок за кандидатстване: 22 март 2020 г.

Тазгодишното издание на редовната лятна школа, организирана от IWM във Виена, ще е посветена на начините, по които различните политически партии и обществени движения ангажират и използват в своята публична легитимация различни аспекти на демократичния ред. Тя ще се проведе в замъка Feistritz, на 80 км. от Виена и предлага възможност на участниците да работят с водещи изследователи от различни дисцплини на социалните и хуманитарните науки. Тази година гостуващите лектор включват Craig Calhoun, Dilip Gaonkar, Иван Кръстев, Claudio Lomnitz, Shalini Randeria, Judit Sandor и Charles Taylor.

За участие могат да кандидатстват докторанти, пост-докторанти и млади преподаватели, които са защитили своята дисертация в рамките на последните пет години. Всички разходи, свързани с участието ще се покрият от организаторите.

Допълнителна информация може да се види на: www.iwm.at/events/event/the-legislature-the-court-and-the-streets

Към новина: 26/02/2020 Лятна школа за докторанти, пост-докторанти и млади преподаватели "Законодателството, съдът и улицата"


2006 (cc) Creative Commons License. A project of the Centre for Advanced Study, financed by Bulgarian Ministry of Science and Education.
Created by Netage.bg.