Начало > Новини

Кръгла маса "След изборите: какви са рисковете?"

ЦАИ 13/04/2013

17 май от 9.30-13.30 ч., Хотел „Кристъл Палас“, зала "Шипка и Кристъл"

Кръгла маса "След изборите : какви са рисковете?"
Симултанен превод на френски и български език

С участието на Ан Мюксел (интерпретация на въздържанието), Паскал Перино (феноменът популизъм на полето на изборите), Момчил Баджаков, Антоний Гълъбов, Добрин Кънев, Анна Кръстева, Георги Проданов, Любомир Стефанов, Ирена Тодорова и Антоний Тодоров (модератор).

Ан Мюксел
е социоложка и научна ръководителка по политически науки във френския Национален център за научни изследвания (CNRS) и в Центъра за политически изследвания (CEVIPOF) към Института за политически науки Париж. Тя работи в областта на политическото отношение и поведение, с основна насоченост, от една страна, към
електоралната социология, от друга - към явленията политическа социализация, приемственост между поколенията и изграждане на паметта. Ръководила е множество изследвания върху отношението на младите хора към политиката, както на национално, така и на европейско ниво. Член на редакционната колегия на Revue française de
sociologie (Френското списание за социология) и на Френската асоциация по политически науки, тя ръководи, заедно с Паскал Перино, колекцията CEVIPOF/Autrement на издателска къща Autrement, Париж.


2006 (cc) Creative Commons License. A project of the Centre for Advanced Study, financed by Bulgarian Ministry of Science and Education.
Created by Netage.bg.