Начало > Новини

"Визуална антропология"

ЦАИ 21/10/2013

Уважаеми колеги,

От името на Културния център на Софийския университет имам удоволствието да Ви поканя за участие в третото издание на традиционната международна интердисциплинарна конференция, посветена на културна история на съвременността на тема “Визуалната антропология” (Априлци, 7-9 декември 2013 г.).

Конференцията е насочена към широкото интердисциплинарно поле както на социолози, философи, културолози, историци и други експерти в областта на хуманитарните и социалните науки, така и към творците и специалистите по изкуства, литература и нови медии. Паралелно с нея ще се проведе и докторантски семинар, където ще бъдат представени и обсъждани свободни теми и проблеми от дисертациите на участниците докторанти от СУ.

Като прикачени файлове ще откриете Call For Papers на български и английски език, в които са дадени подробностите и изискванията за кандидатстване с молба за разпращане на всички колеги, заинтересовани от участие от конференцията. За контакти:

С уважение,
Асен Канев
координатор на конференцията “Визуалната антропология”

Покана на български;
Покана на английски.

 


2006 (cc) Creative Commons License. A project of the Centre for Advanced Study, financed by Bulgarian Ministry of Science and Education.
Created by Netage.bg.