Начало > Новини

"Философски статии и рецензии"

ЦАИ 19/06/2009

Какво е ‘Философски статии и рецензии (PPR)'

Научното списание "Философски статии и рецензии" (PPR) публикува качествени изследователски текстове във всички области на философията. Всички публикувани статите се рецензират преди одобрение. Приемат се за публикация следните типове текстове:

· Оригинални статии в областта на фундаментални теоретични и приложниизследвания
· Критични рецензии, изследвания, анкети, коментари, мнения и есета.

Практиката е да се информират авторите за решението на редакторите до 4 седмици след предаването на текста. След одобрението текстът се подготвя за печат за предстоящия брой.

Инструкции за авторите и други подробности са налични на електронната страница на списанието www.academicjournals.org/PPR. Авторите трябва да изпращат своите предложения на адрес:   


Отворен достъп

Един от основните ангажименти на издателите на това списание е за свободен достъп до публикациите му. Молбата на издателите е авторите да подкрепят тази позиция като участват в броевете на списанието със своите материали.

Покана към рецензенти

PPR търси рецензенти за членове на своя редакционен екип. Списанието се ползва от учени и студенти от цял свят. Включите се в този проект като участвате в рецензирането на постъпилите изследователски материали. Ако имате интерес и желание да участвате, моля, изпратете краткото си представяне на


2006 (cc) Creative Commons License. A project of the Centre for Advanced Study, financed by Bulgarian Ministry of Science and Education.
Created by Netage.bg.