Начало > Новини

Изследователска позиция за постдокторант в Института "Фарадей"

ЦАИ 16/09/2010

Инситута за наука и религия "Фарадей" към Колежа Св. Едмънд
Университета в Кеймбридж, Великобритания

"Вярата в диалога"

Института за наука и религия "Фарадей" предлага свободна изследователска позиция за постдокторант, който да допринесе за развитието на програмата "Вярата в диалога" на Британския съвет. Програмата предполага образователни, изследователски и религиозни мероприятия, провеждани в международен и кроскултурен контекст.

Успешният кандидат трябва да има докторска степен и/или солиден изследователски опит във философията или историята и философията на науката, или науката и религията, или която и да е свързана с това поле дисциплина. Позицията предполага задгранични пътувания и ще е подходяща за човек с опит в междукултурното общуване и доказан изследователски опит. Работното място на изследователя ще бъде в Института и договорът му ще следва всички негови формални изисквания и етика: www.faraday-institute.org

Първоначало позицията е за срок от една година, но ще бъде продължена, ако програмата работи успешно. Заплащането е 29,866 GBP годишно в зависимост от квалификацията и опита. Документите за кандидатстване трябва да включват CV, имената и контактите на трима препоръчители и мотивационно писмо, описващо релевантността на кандидата, неговото образование и опит.

Кандидатурите се изпращам по имейл до администратора на Института Mrs Polly Stanton, до 1-и октомври 2010 г.

Контакт:

Mrs Polly Stanton
Faraday Institute Administrator
St. Edmund's College
University of Cambridge
Cambridge, CB3 0BN
United Kingdom
Tel: +44 1223 741281
Fax: +44 1223 741285
Email:


2006 (cc) Creative Commons License. A project of the Centre for Advanced Study, financed by Bulgarian Ministry of Science and Education.
Created by Netage.bg.