Начало > Новини

Постдокторска стипендия по политическа теория / философия

ЦАИ 03/02/2011

www.justitia-amplificata.de

Времетраене и начало на програмата: 12 месеца, считани или от септември, или от октомври 2011 в зависимост от удобството на стипендиантите.

Център за академични изследвания "Justitia Amplificata" към Университета във Франкфурт обявява конкурс за постдокторанти в областта на политическата теория и философия за академичната 2011 - 2012 в рамките на проекта "Пресмисляне на справедливостта? Приложно и глобално", финансиран от Германския изследователски съвет (Deutsche Forschungsgemeinschaft, DFG).

Кандидатите трябва да имат защитена или да са близко до защита на дисертация в областта на политическата философия / теория, както и да демострират възможности за изследователска работа в международен контекст. Изследователските интереси на кандидатите трябва да съвпадат с тематичните приоритети на програмата - глобална справедливост, приложни теории за справедливостта и методологически въпроси върху приложението на теориите в неидеални условия.

Изпратете документите си на английски (2/3 страници описание на проекта, CV, ваш примерен текст не по-голям от 7,000 думи (може да бъде откъс) и две препоръки) до Центъра на името на Ms Valеrie Bignon: .

Допълнителна информация може данамерите тук.

Крайният срок е 31 март 2011 г.


2006 (cc) Creative Commons License. A project of the Centre for Advanced Study, financed by Bulgarian Ministry of Science and Education.
Created by Netage.bg.