Начало > Помощ > Регистрация

Регистрация

Вашата регистрация можете да направите тук (бутонът горе в дясно на екрана).

За да получите идентичност в системата на портала, трябва да въведете: активен имейл, парола и да повторите паролата. Тези полета са задължителни и са означени с *.

В следващите полета въвеждате име и фамилия на два езика – български и английски. Тези полета също са задължителни.

Внимание! Важно е след като въведете информацията на единия език да го направите и на другия. В противен случай системата няма да възприема данните и ще Ви върне в изходна точка. При неправилно попълнени или празни полета системата Ви известява за пропуските Ви.

В няколко стъпки следват попълването на полета с допълнителна лична и академична информация. Тяхното попълване не е задължително, но е препоръчително с оглед одобряването на регистрацията. Може да прескочите чрез попълването на определени полета. След попълването на данните продължавате напред със .

Внимание! Телефонът и адресът, въведени в тези полета, са видими само за регистрирани и активирани потребители на портала. За анонимните потребители те не са достъпни. Останалите полета са общодостъпни.

След преминаването на всички стъпки може да проверите въведената информация, да я Редактирате чрез Редактирай и след това да подадете попълнената информация за регистрация чрез  .

При успешна регистрация ще се появи съобщението:

    Регистрация е успешна. Моля, проверете си имейла.
    Предстои одобрение от администратора на CAS Portal.


На посочения от Вас имейл ще получите писмо с потвърждение за Вашето потребителско име и парола.

При изпълнение на условията за регистрация (вж. тук) администраторът на портала ще активира Вашия профил и вие ще получите следното писмо на Вашия имейл:

    Вашият акаунт беше одобрен, вече може да влезете в системата!
    Вашият акаунт беше редактиран от администратора на портала.
    За повече информация: [email protected]


В случай, че не сте спазили посочените условия профилът Ви няма да бъде активиран. На посочения от Вас имейл ще получите писмо с мотивите за това.


2006 (cc) Creative Commons License. A project of the Centre for Advanced Study, financed by Bulgarian Ministry of Science and Education.
Created by Netage.bg.